Tuotevalikoima

Elävä maa ry:n luomupiirin tilausvalikoima vaihtelee viikoittain hieman. Vakituisia toimittajiamme tällä hetkellä ovat:

Valitsemme tilaustuotteet muun muassa sen mukaan kuinka paljon niitä on aiemmin tilattu. Tilauksenasettaja voi kuitenkin lisätä tuotteita listalle esimerkiksi tilaajien toiveiden mukaisesti.

Luomupiirin tuotelista elää ja välillä meillä ei ole tarjolla kaikkia tuotteita, koska tuotteet loppuvat maahantuojilta ja tukuista esimerkiksi isojen ketjujen ostaessa koko varaston tyhjäksi tai valmistajien vetäessä tuotteita pois myynnistä jonkin ongelman takia.

Uusia tuotteita

Valikoimissamme on nyt herne- ja paputuotteita Arolan tilalta Paippisista ja samalta suunnalta Lähdeahon omenatilan tuttujen omenalastujen lisäksi sesonkituotteena vakuumipakattua tuoresoseutettua omenaa.

Omenasose kuulosti mainiolta tavaralta: ei mitään lisättyä, ei kuumakäsittelyä, erinomainen vauvanruoka, jonka voi pakastaa. Omenat ovat itsessään niin makeita, että sose ei mitään sokeria kuulemma kaipaakaan. Kyseessä on kylmätuote (mutta se saattaa säilyä jääkaapissa paljon luvattua viikkoa pidempäänkin). Menkäähän tilailemaan. Tätä tuotetta ei saa vuoden ympäri!

Tuotevalikoimaa kehitetään jatkuvasti

Tuotevalikoimatiimi aloitti toimintansa elokuussa 2015 ja syksyn tavoitteeksi asetettiin tilausprosessin ja tuotevalikoiman päivittämisen opettelu, jotta voimme jatkossa kehittää tuotevalikoimaamme paremmin jäsentemme toiveita ja tarpeita vastaavaksi.

Toiveita ja ehdotuksia tilauskäytäntöihin ja tuotevalikoimaan voi lähettää osoitteeseen tuotevalikoima@elavamaa.fi.