Ajankohtaista

17.6.2018

TYÖPAJA maanantaina 18.6.2018

Järjestämme työpajan liittyen Elävän maan tulevaisuuteen. Nyt on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaiseksi toimintamme muotoutuu kun luovumme nykyisestä tilasta ja mietimme luomupiiriä uusiksi.

Hienoa jos pääset paikalle! Voit halutessasi tehdä pienen ennakkotehtävän työpajaa varten. Jos et pääse paikalle mutta teet tehtävän, voit lähettää vastaukset minulle esim. sähköpostiin: viestinta@elavamaa.fi

AIKA: Maanantaina 18.6. klo 17-19
PAIKKA: Elävän maan Keskuspiiri, Hämeentie 85, käynti omasta ovesta etupihan puolelta. Tila on talon Saarenkadun puoleisessa päädyssä. Paikalle pääsee esimerkiksi ratikoilla 6/T ja 8 (Vallilan varikon pysäkki) ja Hämeentien busseilla (Vallilan varikon / Paavalin kirkon pysäkki). Ratikkapysäkki sijaitsee suoraan talon edessä.

ENNAKKOTEHTÄVÄ: Pyydä kaveria tai naapuria tms. joka ei ole mukana luomupiirin toiminnassa menemään piirin verkkosivuille. Anna 2-3 minuuttia aikaa tutustua sivuihin ja kysy, mikä on Elävä maa, missä se toimii, miten se toimii ja milloin. Kirjaa vastaukset lyhyesti ylös.

 

TALKOOUUDISTUS

25.2.2017

Talkootaulukossamme on syystä tai toisesta ollut aukkoja viime kuukausina ja olette saaneet meiltä välillä muistutusviestejä talkoiluun osallistumisesta. Talkoilu keskuspiirillä keskiviikkoisin on tärkeä osa toimintaamme ja tarvitsemme talkoilevia jäseniä, jotta saamme ihanat luomutuotteet ajallaan ja sujuvasti kaikkien koteihin. Kiitämme sydämellisesti kaikkia talkoilijoita siitä että teette toiminnan mahdolliseksi! Päätimme seuraavasta talkookaudesta alkaen ottaa nettisivuillamme käyttöön automaattisen talkoomuistutuksen, jonka jokainen jäsen saa ennen kuin tekee verkkokaupasta ostoksia.

Linkki uuteen talkootaulukkoon: http://tinyurl.com/ho2kw6z

TALKOOVUORON VARAAMINEN VIIKOSTA 9 ALKAEN

Uusi talkookausi alkaa! Ennen kuin voit tehdä ostoksia, verkkokauppa pyytää sinua varaamaan vuoron talkootaulukosta. Varaat talkoovuorosi vanhaan tapaan Google-taulukosta mutta tämän lisäksi valitset nettisivuilla talkoopäivän valikosta. Sitten pääset tekemään tilauksen. Seuraavina viikkoina verkkokauppa muistuttaa sinua talkoovuorostasi aina tilauksen yhteydessä.

Mikäli haluat vaihtaa vuoroa kesken talkookauden, sovi vaihdosta toisen talkoilijan kanssa tavalliseen tapaan. Merkatkaa sitten vaihtonne talkootaulukkoon, mutta päivittäkää lisäksi uusi talkoopäivämäärä myös omien käyttäjätilienne talkootietoihin (tämän voi tehdä tilauksen yhteydessä).

TALKOILUN KORVAAMINEN MAKSAMALLA TALKOOKORVAUSMAKSUA

Mikäli et voi tehdä talkootöitä, tarjoamme mahdollisuuden tilata tuotteita niin, että ostosten loppusummaan lisätään talkookorvausmaksu joka on 13% tilauksestasi. Tämä lisämaksu lisätään ostosten summaan ennen kuin menet maksamaan ostoksesi.

AKTIIVIJÄSENET

Huom! Aktiivijäsen-alen on aikaisemmin saanut 10 tunnin työstä mutta alensimme määrän 8 tuntiin. Nettisivuilla voi olla vielä vanhaa tietoa.
Jos teet töitä luomupiirin eteen 8 h tai enemmän talkookauden aikana (eli keskimäärin 4 h/kk tai 1 h/viikko), saat tilata tuotteet 13% alennuksella. Esim. hallituksen jäsenet ja talkoovastaavat kuuluvat tähän ryhmään. On mahdollista myös tehdä ylimääräisiä talkoovuoroja piirillä niin että 8h tuntimäärä ylittyy. Ylläpitäjä lisää aktiivijäsenyyden profiiliisi, ja saat alennuksen automaattisesti tilatessasi. Jos et ole saanut alennusta, vaikka olet siihen oikeutettu, olethan yhteydessä kirjoittamalla esim. sähköpostiin hallitus@elavamaa.fi. Tähän mennessä alennusta on maksettu takautuvasti, mutta viikosta 9 eteenpäin alennus päivittyy loppusummaasi, kun etenet maksuvaiheeseen verkkokaupassa.

ESIM: Piiri ostaa tukusta kilon luomuavokadoja 4 eurolla. Aktiivijäsen maksaa kilosta 4 euroa, tavallinen jäsen 4,6 euroa ja talkookorvausta maksava 5,2 euroa.

Mikäli sinulla on teknisiä ongelmia uuden toiminnon kanssa, otathan yhteyttä sähköpostiin it@elavamaa.fi. Muut ongelmat ja ehdotukset voi lähettää osoitteeseen hallitus@elavamaa.fi. Toiminto on uusi, joten pyydämme kärsivällisyyttä ongelmatilanteissa :)

Elävä maa ry:n hallituksen puolesta
Riikka Sutinen

---

BRIEFLY IN ENGLISH:

We are adding a new reminder for volunteer work on our website so we can all get our organic veggies on time without too much hassle. :)

Here is the new volunteering form or “talkootaulukko”: http://tinyurl.com/ho2kw6z

HOW YOU WILL BOOK YOUR NEXT VOLUNTEER SHIFT:

Before you can order your products next time, the website will ask for you to book a day and time from the Google form, just like before. But also you will have to choose the same day on the website. Then you can order the products and each time you order, the website will remind you of the day when you will come and help at the piiri.

ORDERING WITHOUT VOLUNTEER WORK

If you cannot do work for luomupiiri, it is now possible to pay an extra fee for the products you order. The fee is 13% of your whole order. (For active members who do minimum 8h work per two month volunteering period, they get a discount of 13%)

If you have technical problems with the new features, please e-mail to it@elavamaa.fi. Any other problems or ideas can be sent to hallitus@elavamaa.fi.

On behalf of Elävä maa ry
Riikka Sutinen
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 

Ajankohtaisista asioista ilmoitetaan tilausjakson avauksen yhteydessä sekä tarpeen vaatiessa myös muina ajankohtina.

Yhdistyksen Facebook-sivulla ja -ryhmässä on myös tietoa ja keskustelua ajankohtaisista asioista ja tapahtumista.