Näin liityt

Lämpimästi tervetuloa luomupiirin jäseneksi ja aktiiviseksi toimijaksi!

Etsi itsellesi sopivin ruokapiiri Elävä maan piireistä täältä. Luo itsellesi käyttäjätili ja valitse rekisteröintisivulla Jäsenyys-otsikon alta ruokapiiri, johon haluat kuulua. Liittyessäsi pohdi myös pystytkö talkoilemaan käytännön töiden parissa vai etätöitä tekemällä ja valitse jäsentietoihisi sen mukainen tieto. Jos talkoiluun osallistuminen on sinulle tällä hetkellä mahdotonta, voit korvata talkoilun maksamalla talkookorvausta tilaustesi yhteydessä. Tämänkin vaihtoehdon voit valita talkootietoja merkitessäsi. Uuden talkookauden alkaessa verkkokaupan yhteyteen tulee muistutus talkoovuoron varaamisesta. Lähitalkoisiin osallistuvan jäsenen tulee päivittää itse talkookalenteriin talkoovuoronsa ja yhteystietonsa. Ensimmäinen tilauskerta lasketaan toimintaan tutustumisena ja sen voi tehdä osallistumatta talkoiluun. Tilauskauden avautuessa (yleensä kerran viikossa) saat sähköpostiisi viestin. Lisätietoja saat myös eri tiimeiltä.

Olet myös erittäin tervetullut talkoovastaavaksi tai muuksi aktiivijäseneksi. Lisätietoa löydät Talkoot-sivulta.

 

Käyttäjätilin perustaminen

 1. Valitse www.elavamaa.fi -sivun yläosan Liity jäseneksi -valikosta "Luo tili".

   
 2. Täytä kysytyt tiedot käyttäjätilille ja valitse piiri, johon haluat kuulua "Piiri"-menusta.
  HUOM! Mikäli haluat liittyä suljettuun piiriin, jonka nimen perässä on teksti "(yksityinen)", niin sinun tulee ensin varmistaa sivulta Piirit että olet oikeutettu tilaamaan sieltä. Jos nimen perässä on teksti "(suojattu)" sinun tulee pyytää piirin yhteyshenkilöltä salasana joka kirjoitetaan "Piirin salasana" kenttään.
   
 3. Paina "Luo uusi käyttäjätili"-nappia.

   
 4. Antamaasi sähköpostiosoitteeseesi on lähettetty viesti, josta löytyy salasana uudelle tilillesi. Tämä salasana on kertakäyttöinen ja sinun on vaihdettava se ensimmäisellä kirjautumiskerralla. (Valitse ylävalikosta "Oma käyttäjätilini" ja "Muokkaa tietoja". Syötettyäsi uuden salasanasi ja sen vahvistuksen paina "Tallenna"-nappia.)
   
 5. Voit kirjautua sisään tilillesi www.elavamaa.fi -sivulta.