Tilaaminen verkkokaupasta

Verkkokauppa seuraavan viikon tilauksille aukeaa lauantaina ja sulkeutuu sunnuntai-iltana. Tilaukset noudetaan Hämeentieltä keskiviikkoisin klo 18–20 tai omasta etäpiiristä.

Ennen tilauksen tekemistä sinulla tulee olla tili yhdistyksen kotisivuilla. Katso ohjeet sivulta Näin liityt.

Sähköpostiisi saapuvassa tilauskutsussa ilmoitetaan, kun viikon tilauskierros aukeaa verkkokaupassa. Ilmoituksen saatuasi kirjaudu tunnuksillasi www.elavamaa.fi -sivustolle ja valitse ylävalikosta "Verkkokauppa". 

Linkistä avautuu verkkokauppanäkymä, jossa pääset tilaamaan tuotteita. (Jos tuotelista ei aukea, tilausta ei ole avattu. Ole tässä tapauksessa yhteydessä henkilöön, jolta sait tilauskutsun.)

Selaa luetteloa ja täytä listaan haluamiesi tuotteiden määrä.

Muutamia huomioita ja vinkkejä

  • Paras tapa siirtyä kentästä toiseen on käyttää TAB-näppäintä. Sillä pääsee seuraavaan määrä-kenttään johon voi saman tien syöttää numeron.
  • Joidenkin tuotteiden määrä on rajoitettu. Rajoitettujen tuotteiden määrä päivitetään varastossa ja varataan käyttäjälle heti, kun hän kirjoittaa tilaamansa tuotteen määrän ja siirtyy seuraavaan kenttään. Jos yrität tilata enemmän kuin on saatavilla, järjestelmä ilmoittaa ettei voinut täytää koko pyyntöä.
  • Joskus järjestelmä ei anna varata niin montaa tuotetta kuin näytti olevan vapaana. Tällöin joku muu on varannut osan tuotteista juuri ennen sinua.
  • Ostoskärryn sisältö pysyy muistissa verkkokaupassa, kunnes maksat tilauksesi tai tilauskierros menee kiinni. Voit siis vapaasti sulkea selaimen ja jatkaa tilausta myöhemmin. Älä varaa rajattuja tuotteita, ellet aio lopuksi ostaa niitä.

 

Kun olet valinnut tuotteita, näet tuotelistan yläosassa välisumman. Kun olet valmis, valitse "Siirry kassalle" (välisumman vieressä).

 

Tilausmaksut lisätään tässä vaiheessa, ”Tarkista tilaus”.
Tarkasta tilaus, ja valitse ”Maksa tilaus”.

 

Pääset valitsemaan haluamasi maksutavan. Etene tämän jälkeen verkkomaksussa tavalliseen tapaan. Maksettuasi maksun paina vielä ”Palaa Myyjän palveluun”, jotta maksusi rekisteröityy yhdistyksen sivulle.

 

Kun tilaus on valmis, sinut ohjataan takaisin yhdistyksen kotisivuille ja näet tilausvahvistuksen. Saat tilausvahvistuksen myös sähköpostiisi.

 

Voit katsoa tilaamasi tuotteet sekä aikaisemmat tilauksesi valitsemalla ylävalikosta Oma käyttäjätilini->Tilaushistoria.
Verkkokauppasivun yläosassa on myös suora linkki niihin tilauksiin, jotka olet jo tehnyt kuluvalla viikolla.

Huom: Jos Tilaus valmis -sivulla on virhe tai et saa tilausvahvistusta sähköpostiisi, tarkasta tilaushistoriasi. Jos äsken tekemäsi tilaus näkyy siellä tai verkkokauppasivulla, se on mennyt läpi. Muuten maksu ei mennyt läpi ja se pitää maksaa uudelleen.